Agenda

Agenda

10 oktober workshop voedselbossen, permacultuur, rotatiebegrazing en zelfvoorzienend leven

DSC_0777.JPG

Deze Workshop staat in het teken van kennis delen over onze (louise Grootveld en Frans Kaal) ervaringen m.b.t. het aanleggen van voedselbossen, permacultuurtuinen, rotatiebegrazing van vee en zelfvoorzienend leven.
Tijdens deze workshop loop en leef je een dagje mee met ons op dit mooie landgoed.
De kosten bedragen 50 euro per persoon incl. koffie en thee. De lunch is potluck. Dus neem iets mee voor jezelf en om te delen.
Iedereen is welkom. Ook als je het bedrag niet kan missen. Neem dan contact op met Louise Grootveld (Tel: 0620722575). Dan kijken we samen naar een oplossing.
Het bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Landgoed de Nieuwe Aarde
Je kan je aanmelden via een email aan info@landgoeddenieuweaarde.nl of een berichtje sturen aan louise (0620722575) Minder weergeven

11 oktober Workshop energetisch leren voelen in de natuur

treehugger.jpg

Tijdens deze workshop leer je de energieen van bomen en planten voelen maar ook krachtplekken en leylijnen. Wij gaan zelf eenvoudige een wiggelroede en pendel maken en gaan hiermee leren werken. Daarnaast gebruiken wij ons lichaam om de energieen uit de natuur waar te nemen. We leren meer gronden (aarden) en middels korte meditaties meer in het nu en in ons lichaam te komen.

Landgoed De Nieuwe aarde is een hoog energetische plek waar verschillende krachtplekken zijn. Het landgoed helpt je om de energieen van de aarde beter te voelen. Iedereen kan hier aan mee doen. Ook mensen die denken dat ze niet kunnen voelen. 
Iedereen kan voelen, we moeten er alleen weer op leren vertrouwen.

De dag begint om 9.30 u en eindigt om 16.00 u 
De lunch is Potluck. Neem dus je eigen eten mee en evt iets om te delen. Wij regelen soep, koffie en thee.

Deelname kosten zijn 75 euro . De wiggelroede en pendel die je gaat maken zit daarbij inbegrepen. Je mag natuurlijk ook je eigen pendel en wiggelroede meenemen. 
Opbrengst gaat naar Stichting Landgoed De Nieuwe Aarde.

Je kan je aanmelden door een email te sturen naar  info@natuurvaardig.nl 

Iedereen is welkom op deze workshop. Ook als je het bedrag niet kan missen. Neem dan contact op met Louise Grootveld (Tel: 0620722575). Dan kijken we samen naar een oplossing.

17 en 18 oktober Weekendcursus 'eetbare wilde planten'.

de_winst.jpg

De cursus start op zaterdag om 9.30 u en eindigt op zondag om 16.00u.

Tijdens deze cursus leert u o.a. eetbare en giftige planten herkennen, opdelen van planten in families waardoor herkenning van eetbare planten makkelijker wordt. Tevens gaan we de gevonden eetbare wilde planten verwerken in heerlijke gerechten.We gaan koken op kampvuur en slapen in de natuur in je eigen tent
op het bijzondere Landgoed De nieuwe Aarde. 

De kosten zijn €175,- per persoon inclusief eten, drinken en overnachting. 

Aanmelden cursus/workshop/excursie

Stuur even een email naar info@natuurvaardig.nl of bel naar 0620722575